Back to Top

April

Učenici naše škole su posjetili bratsku školu u Istanbulu, općina Sultanbejli u pratnji nastavnika.Proveli su nezaboravnih šest dana u ovoj prelijepoj zemlji obilazeći kulturne znamenitosti, vjerske objekte, muzeje.Dugo će pamtiti ovo druženje.

Posebnu zahvalu dugujemo direktoru bratske škole kao i ostalim članovima kolektiva koji su nesebičnim angažmanom učinili naš boravak u Turskoj nezaboravnim.

Öğretmenlere ve müdüre teşekkür ederiz.                               Galerija iz Istanbula

 


Čestitamo vam 6. april Dan Grada Sarajeva

 

 

 

 


 Učenici naše škole su u nedjelju 15.04.2018. godine prisustvovali Svečanoj akademiji u KSC-uVogošća u pratnji direktorice škole povodom obilježavanja Dana Armije.

 

 

 


Realizovana je škola u prirodi u Ajdinovićima u pratnji učitelja Seada Malkića i Ifeta Uzunovića za učenike 5_tih razreda.Galeriju slika možete pogledati ovdje.

 

 


U SRIJEDU 18.04.2018. godine, na Ilidži je održan proljetni kros za osnovne škole Kantona Sarajevo u organizaciji Ministarstva za kulturu i sport Kantona Sarajevo, a u tehničkoj organizaciji Atletskog kluba Sarajevo i Atletskog saveza Kantona Sarajevo.Više o ovom pogledajte ovdje.